Redőny Miskolc

Hívjon minket : 06309975158
(Hétfőtől- Péntekig  8-17 óra között)

Főoldal  Műanyag redőnyök  Alumínium redőnyök  Rólunk  Referenciák  Elérhetőségünk

Szúnyoghálós redőny  Motorizáció  Szúnyogháló  Szalagfüggöny  Képgaléria

SZALAGFÜGGÖNY

Függönymosás – ugye ez egy rémálom! Leszedni a függönyt, kimosni, kivasalni, létrán egyensúlyozva  visszaakasztani a helyére, és mindezt évente akár többször is.

Ezt mind elfelejtheti, ha szalagfüggönyt választ ablakára a hagyományos függönyök helyett. A szalagfüggöny lamellái portaszítóak, így akár 10 évig sem kell hozzányúlnia a függönyéhez.

SZALAGFÜGGÖNY FELHASZNÁLÁSA :

Irodák, lakások árnyékolására egyaránt alkalmas a nagy szín és textilválasztéknak köszönhetően. A páratlan kollekció lehetőséget ad Önnek, hogy a függöny harmonikusan illeszkedjen a környezetéhez.

A szalagfüggönyöket a nap sugarai sohasem teszik tönkre. Inkább az a gyakorlat, hogy a  kedves megrendelő 10-15 év után megunja. Ekkor a karnis cseréje nélkül a textil könnyen cserélhetők.

SZALAGFÜGGÖNY TEXTIL KOLLEKCIÓJA:

Az esztétikus látványt nyújtó szalagfüggönyt sokféle textilből és  nagyon sok féle színben tudjuk egyedi méretvétel után készíteni.  (elegáns, vidám, mediterrán jellegű, illetve a hagyományos színek) A textilek fényzáró és fényáteresztő anyagokból is készülhetnek. A fényzáró – általában PVC alapanyagú – textilek kiválóan alkalmasak számítógéptermek és nedves, párás helyiségek árnyékolására is.

KARNIS:

A fehér színű alumínium karnis mennyezeti és konzolos kivitelben is szerelhető.
 

Ön is arról álmodik, hogy széppé varázsolja otthonát?
Esetleg a munkahelyi irodahelyiségek szalagfüggönyözése vált időszerűvé?


Telefonáljon és munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! 

   Telefonszámunk:   06309975158

 

 Egyik törzsvevőnk véleménye vállalkozásunkról:

………… Ma már  nehéz találni igazán megbízható szakembereket. Hozzám  mindig a megbeszélt időben  érkeztek és nagy szakértelemmel végezték munkájukat.  Minden ismerősömnek jó szívvel ajánlom !
                                                K. Zoltán  Onga
   

 Önnek  is szüksége van lakásában, irodájában szalagfüggönyre? Telefonáljon és mi  házhoz visszük  bemutató termünket! Legjobban  a  helyszínen tudja kiválasztani  textil és színválasztékunkból a helyiségekbe legjobban illő szalagfüggöny.

   Telefonszámunk:   06309975158

 

 VISSZA A FŐLAPRA