Redőny Miskolc

Hívjon minket : 06309975158
(Hétfőtől- Péntekig  8-17 óra között)

Főoldal  Műanyag redőnyök  Alumínium redőnyök  Rólunk  Referenciák  Elérhetőségünk

Szúnyoghálós redőny  Motorizáció  Szúnyogháló  Szalagfüggöny  Képgaléria

SZÚNYOGHÁLÓINKRÓL

Ha nem akar reggel úgy felkelni, hogy a szúnyogok éjszaka összecsipkedték, akkor itt az ideje, hogy megismerkedjen az új típusú szúnyoghálóinkkal!

A szúnyoghálók alumínium kerettel üvegszálas hálóból készülnek, a háló szürke színű és UV stabil bevonatú.  Ennek köszönhetően a napsugarai nem tudják szétégetni,  ellenáll az időjárás viszontagságainak, ezért hosszú az élettartama. Redőnyre, nyílászáróra utólag is rászerelhető.

Fontos!!!

A szúnyoghálók alapvetően szúnyogok és legyek távoltartására szolgálnak! Nagy százalékban távoltartják a rovarokat is de vannak példányok akik átjuthatnak! (Pl. redőnytokon keresztül)

 

SZÚNYOGHÁLÓINK ABLAKRA:

·      Függőleges mozgatású szúnyogháló ablakra

·      Redőnytokba beépített kombi szúnyogháló

SZÚNYOGHÁLÓINK AJTÓRA:

·      Alumínium keretes nyíló ajtó

·      Vízszintes mozgatású  ajtó

 

RÖVID KÉPGALÉRIA SZÚNYOGHÁLÓ TÍPUSAINKRÓL:
 

Függőlegesen mozgatható szúnyogháló:
 
Egyetlen mozdulattal egy pici tokból kihúzható a háló és ha nem kell visszaengedhető. Ez a típus emeleti ablakokra is szerelhető. Alumínium keret és UV stabil háló.

Redőnytokba beépített szúnyogháló:    
A  redőnytokba rejtetten  helyezzük el a függőlegesen mozgatható szúnyoghálót.Sokan választják ezt a megoldást mert egyetlen mozdulattal „elővarázsolható” a rovarháló, de ha már nincs rá szükségünk pillanatok alatt el is tüntethető.

 

Nyíló szúnyogháló ajtó:
Ez a  szúnyogháló ajtó már régóta használt megoldás a rovarok ellen. Csak már nem fából, hanem alumíniumból készül, amely időt álló és festeni sem kell. A mai kor színvonalának  sokkal jobban megfelel. Hálója UV stabil.

Vízszintesen elhúzható szúnyogháló ajtó:

 Mi készítünk olyan szúnyogháló ajtót, amely egy könnyed mozdulattal egy pici tokból kihúzható, illetve a tokban diszkréten eltüntethető. Télen nem kell leszerelnie, mert a háló az oldalsó tokban feltekeredve helyezkedik el.

 

 

ÖN DÖNT OLCSÓT VAGY JÓT SZERETNE?

Mi olyan modern szúnyoghálókat kínálunk Önnek, amelyek garantáltan ellenállnak a nap UV sugárzásának, az időjárás viszontagságainak, és a festésére sem lesz többé gondja. Bármilyen színárnyalatban kérheti.

Válasszon inkább egy teljesen megbízható és tartós megoldást! 

Egyszer kell érte pénzt kiadni és garantáltan hosszú évekig nem lesz szúnyoghálóra gondja!

Ha rendelni, vagy csak érdeklődni  szeretne,   akkor hívja  vállalkozásunkat!

   Telefonszámunk:   06309975158

 

 VISSZA A FŐLAPRA